Audi A4 B8 2.0 Tdi Vélemények

Audi A4 B8 2.0 Tdi Vélemények

Meggyes Makos Retes – Mákos Meggyes Rétes

Származási ország/eredet helye Magyarország Cikkszám: 102217 Felengedés után 190-210 fokon, 25-30 perc alatt készre süthető. Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18 fok alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el! Felbontás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el! Tárolás -18 Celsius fokon. Fogyasztás előtt a terméket hőkezelni kell! Magas minőségű, fagyasztott hagyományos mMeggyes-mákos rétes. Melyet a fagyasztás miatt hosszú ideig használhat fel. Egyedileg fagyasztott és csomaglt. A' la carte Éttermeknek, Bisztóknak, Menüztető helyeknek és Szállodáknak ajánljuk.
  1. Mákos-meggyes rétes recept videón | Mindmegette.hu
  2. Mákos-meggyes rétes - Zalaco Sütőipari Zrt
  3. Meggyes-mákos rétes - Csurgói Rétesgyártó Kft
  4. Meggyes mákos rétes, Lidl kalória tartalma | KalóriaBázis - Étel adatlap
  5. Mákos-meggyes rétes recept
  6. Meggyes-mákos rétes | Nosalty
  7. Mákos meggyes rétes

Elkészítése: A leveles tésztát kinyújtjuk. A darált mákot összekeverjük a cukorral (kóstoljuk meg, hogy elég édes a meggy, lehet, hogy kevesebb kell), eloszlatjuk egyenletesen a kinyújtott leveles tésztán. Rászórjuk a meggyet. Feltekerjük, mint a palacsintát és beletesszük a tepsibe, majd megkenjük a felvert tojással. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sutjuk.

  • Fekete ombre köröm
  • Mákos-meggyes rétes | Mindmegette.hu - YouTube
  • Sebi pogany alajos gyermekei 40
  • Meggyes-mákos rétes - Csurgói Rétesgyártó Kft
  • Hazai pályán a Fradi, a Puskás Akadémia kiesőjelöltnél vizitál - NB1.hu
  • Gamer szoba ötletek

Mákos-meggyes rétes recept videón | Mindmegette.hu

Végül beletesszük a mazsolát és a citromhéjat. A fél óra leteltével az egyik bucit félretesszük a lepedőről és hozzáfogunk a rétes nyújtáshoz: nem az ujjainkkal kell dolgozni, hanem a rétestészta alá nyúlva a kézfejünkkel húzzuk kifelé a tésztát (csökkentve ezáltal a kiszakadás esélyét). Körben haladunk és húzzuk kifelé, az asztal széleinek irányába, mígnem elérve azt, egy kicsit túlhúzzuk rajta, és hagyjuk hogy néhány centire lelógjon. A lelógó részeket a kézfejünkre körkörösen tekerve leszedjük, félretesszük. A kinyújtott rétestésztát langyos olajjal megspricceljük, nem kell, hogy mindenhol érje az olaj, főleg nem szabad eláztatnia azt. És jön a töltelék, a széleken öt centit elhagyva, kezünkkel rászórjuk a kinyújtott tésztára, majd a lepedőt megfogva visszahajtjuk a felénk lévő részt, és segítségével felcsavarjuk a rétest. Így, ha mindent jól végeztünk, egy hosszú rétest kapunk, amiből S, avagy kígyó alakot formálunk és ügyesen megfogva átemeljük egy olajjal vékonyan kikent tepsire.

jobsatcom.com, 2024