Audi A4 B8 2.0 Tdi Vélemények

Audi A4 B8 2.0 Tdi Vélemények

Shimano Távdobó Bojlis Bot

Az ehhez hasonló botok általában nem nyújtanak túl nagy élményt fárasztáskor, így a Shimano mérnökei a különböző balnkok tesztelése során igyekeztek egy olyan bottestet létrehozni, mellyel elérhetők a távoli dobások is, valamint hatékonyan használható fárasztáshoz is. A blank HpC100, illetve bioszál keresztezéséből készül, így kifejezetten erős, mégis rugalmas tud lenni. A tesztek során a legnagyobb dobástáv, melyet a tX-4-el elértek, 198 méter volt. A komfortos használatért az EVA orsótartó és markolat felel, míg Seaguide rozsdamentes acél SIC gyűrűi a tökéletes erőátvitelt garantálják. Méretek: 12" 3lb - 366cm száll. hossz: 187 cm 12" 3, 5lb - 366cm száll. hossz: 187 cm 13" 3, 5lb - 396cm száll. hossz: 202 cm Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Mások még ezt választották:

  1. Akár 150 méter hosszú dobások, minőségi távdobó botok! | Super-Akció.hu
  2. Shimano Tribal TX-4 pontyozó bot - Carpmania Sporthorgász Centrum és horgász webáruház

Akár 150 méter hosszú dobások, minőségi távdobó botok! | Super-Akció.hu

A Spiral X és Hi-power X konstrukcióknak köszönhetően a blank annyira rugalmas és ellenálló lett, hogy elérhetővé váltak olyan extrém dobástávok is, melyekről eddig csak álmodtunk. A blank bámulatosan vékony és könnyű, emellett azonban elképesztően teherbíró, így nem csak hatalmas dobásokra, hanem gigászi halak fárasztására is alkalmas. - Spiral X és HI Power X karbon anyag - Kigan SS 3D Zirconia gyűrűk - Shimano CI4+ orsótartó Ár: 189990. 00 HUF ≈ 588. 97 EUR

shimano távdobó bojlis bot pro shimano távdobó bojlis bot za
  1. Akár 150 méter hosszú dobások, minőségi távdobó botok! | Super-Akció.hu
  2. Shimano Tribal Carp TX-7 bojlis horgászbot - Bojlis botok - CarpShop Webáruház
  3. Shimano távdobó bojlis bot na
  4. Shimano bojlis botok - Fogas Sport-, Horgászcikk Szaküzlet

Shimano Tribal TX-4 pontyozó bot - Carpmania Sporthorgász Centrum és horgász webáruház

A Shimano Tribal széria nem csak a felső árkategóriában elérhető! A TX-1A típusjelzésű modell az átlaghorgászok számára is elérhető... Bolognai bot a japán Shimanotól Manapság a halak szívesen tartózkodnak a horgásztól távolabb, a mélyebb vízben. A bolognai botok hossza ezért állandóan növekszik. Ez idáig nehéz volt... Minőségi pergetőbot elérhető áron a japán Shimanotól A Shimano Vengeance Spin botcsalád sokak kedvence lehet. A széles méretválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálja a neki tetsző... Prémium csónakos bot verhetetlen áron!!!! Az új Alivio teleszkópos csónakos bot 5 különböző hosszúságban kapható, 180 és 300 cm között, maximális dobósúlya 150 gramm. Az XT30 karbontestből... Szuper prémium pergető bot verhetetlen áron!!!! Ami szép az szép! Shimano Antares Spinning CX Kifejleszteni egy botot, ami kimondva kimondatlanul egy piaci standard, nagyon nehéz, de... Match bot a japán Shimano 2019-es kínálatából. A Shimano kezdő szintű matchbotja, az Alivio CX három hosszban kapható, melyek lefedik a legtöbb úszós horgászmódszert.

shimano távdobó bojlis bot v

Shimano távdobó orsó Azt az orsót nevezzük távdobó orsónak, ami lehetővé teszi nagy távolságba juttatását a végszereléknek. Nagy zsinórkapacitás jellemzi és a főzsinór nagy hurkokban kerül a dobra. Ez a bedobás során előny, mert kevesebb lesz a gubanc és elfelejthető a hurkás monofil zsinór. A távdobó orsó dobja nagy átmérőjű, amit a gyártók különböző számadatokkal látnak el. A Shimano távdobó orsói lehetnek 5500-as, 10000-es és 14000-es méretűek. Nem csak a 14000-es dobméret jelenthet távdobó orsó kialakítást. Ha a horgász orsónk dobkialakítása kúpos, könnyedén pereg le róla a zsinór és nagyobb távolságot lehet vele meghorgászni. A Shimano távdobó orsók gyárilag el vannak látva különböző dobszűkítőkkel. Ezek lecsökkentik az orsók zsinórkapacitását. Előnyt jelent a vékony zsinórt alkalmazók számára, hiszen nem kell rá 1 kilométer 0, 20 mm-es zsinór. (kivételt képez a BeastMaster és Aerlex modell) A Shimano távdobó orsói minden kategóriában megtalálhatóak. A belépő szintű Shimano távdobó orsó jelenleg a BeasMaster BP 10000 XB.

jobsatcom.com, 2024