Audi A4 B8 2.0 Tdi Vélemények

Audi A4 B8 2.0 Tdi Vélemények

Lattissima Touch Vízkőtelenítés - Delonghi En 560 Lattissima Touch Kávéfőző Vásárlás, Olcsó Delonghi En 560 Lattissima Touch Kávéfőzőgép Árak, Akciók

Energiatakarékos: A kávégép energiatakarékos funkcióinak köszönhetően automatikusan kikapcsol 9 perc használaton kívüli állapot után. Így is ismerheti: EN560LattissimaTouch Galéria

  1. DeLonghi EN 560 Lattissima Touch kávéfőző vásárlás, olcsó DeLonghi EN 560 Lattissima Touch kávéfőzőgép árak, akciók
  2. Login

DeLonghi EN 560 Lattissima Touch kávéfőző vásárlás, olcsó DeLonghi EN 560 Lattissima Touch kávéfőzőgép árak, akciók

Energiatakarékos: A kávégép energiatakarékos funkcióinak köszönhetően automatikusan kikapcsol 9 perc használaton kívüli állapot után.

Gyártó: DeLonghi Modell: EN 560 Lattissima Touch Leírás: A Lattissima Touch kávégép a legkedveltebb kávés recepteket egyetlen érintéssel készíti el. Espresso, Cappuccino vagy Latte Macchiato? Válasszon a hat érintőgomb különféle receptjei közül. A tejhab-szabályzó gombbal saját ízléséhez igazíthatja a tejhab keménységét, a meleg tejhab érintőgombnak köszönhetően pedig rendkívül sokféle tejes receptet készíthet el. A kávégép tejtartálya könnyedén eltávolítható, és hűtőbe helyezhető a következő használatig. Tejes és kávés receptek egyetlen érintéssel: Tökéletes cappuccino, latte macchiato, creamy latte egyetlen érintéssel. A készülékkel meleg tejhabot is készíthet, mely nélkülözhetetlen számos tejes recept elkészítéséhez Tejhab-szabályozás: A tejhab-szabályozó gombnak köszönhetően Ön mindig az ízlésének megfelelő textúrájú tejhabot készítheti el. Praktikus kialakítás: Csúsztatható csepptálca a különböző méretű csészékhez és poharakhoz, kivehető tejtartály, tisztító funkció Hi-tech: 19 bar nyomás és gyors felfűtő rendszer Innovatív vízkőmentesítés: A kávégép figyelmeztető jelzést ad vízkőmentesítés esedékességekor az Ön által beállított vízkeménységi szint alapján.

  • Lattissima touch vízkőtelenítés youtube
  • Lattissima touch vízkőtelenítés 3
  • Lattissima touch vízkőtelenítés login
  • Becsületes nepper honda
  • SAMSUNG Galaxy A41 64 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen Okostelefon ( SM-A415 ) - Media Markt online vásárlás
  • Lattissima touch vízkőtelenítés full
  • Bkv ellenőr fizetés
  • Lattissima touch vízkőtelenítés da
  • Íme a TOP3 legjobb menstruációs naptár applikáció, App fórum nőknek
  • Lattissima touch vízkőtelenítés e
  • Lurdy ház macska kiállítás indavideo
9 Liter Gyors felmelegedés Teljesítmény (W): 1300 Watt Automatikus és programozható kikapcsolás (0W) Figyelmeztetés vízkőmentesítés esedékességére Energiafelhas­ználás: A-40%

Login

A kávéfőző gép felületének tisztításához ne használjon erős tisztitó vagy oldószert. Használjon nedves ruhát és lágy tisztítószert. A tejhabosító alkatrészeinek kivételével, a készülék más alkatrészét ne tisztítsa mosogatógépben. A kávégép az energiatakarékos funkciónak köszönhetően automatikusan kikapcsol 9 perc után (Beállítható akár 30 percre vagy 8 órára is. ) A vízkeménység beállítása után a vízkőmentesítő-figyelmeztető lámpa világít, mikor a vízkőmentesítés esedékes. TULAJDONSÁGOK: Nyomás: max 19 Bar Manuális kapszulabehelyezés és -eltávolítás Kábeltárolóval szabályozható kábelhossz Egyetlen gombnyomással készíthető Ristretto, Espresso, Lungo, Cappuccino és Latte Macchiato Jótállás: 2 év Kábel hossza: 80 Centimeter A kávégép a hálózatra csatlakozik Kivehető, hűtőszekrényben tárolható tejtartály (0, 5L): 0. 35 Liter Súly: 4. 5 Kilogram Használtkapszula-tároló kapacitása: 10 Felhajtható csöpögtető tálca nagyobb poharak használatához Automatikus készenléti mód 30 perc után Méret (SzéxMaxMé): 173×258×320 mm Kivehető víztartály: 0.

Delonghi Lattissima Touch EN560. B kávégép A Lattissima Touch rendkívül kényelmes megoldást kínál, hiszen e kávégéppel egyetlen gombnyomással, saját otthonában is rengeteg remek kávés-tejes receptet készíthet el. Ismerje meg a Lattissima Touch kávégép főbb jellemzőit 6 érintőgomb A kávé és a tej szerelmesei pillanatok alatt készíthetnek páratlan cappuccino-t, latte macchiato-t vagy a számos kávés-tejes recepthez elengedhetetlen forró tejhabot. Tejhab szabályozó A tejhab textúráját egyszerűen igazíthatja saját ízléséhez – ehhez elég, ha elfordítja a szabályozó gombot. Értesítések Az intuitív vízkőmentesítő és tisztító program segítségével kávégépe mindig tökéletesen működik, és újra meg újra tökéletes kávéélményt kínál. Felület Az érintőképernyő kényelmes használatot biztosít Tisztítórendszer A legmagasabb szintű tisztaságról manuális tisztítórendszer gondoskodik, aminek higiéniai minősítését egy független laboratórium szavatolta. Újragondolt formaterv Letisztult, modern formaterv és széles színválaszték.
Leírás A Lattissima kávégépek legújabb modellje, a Lattissima Touch: egy érintés rendszerrel. Élvezze otthona kényelmében a számos, különleges tejes receptet egyetlen érintés segítségével. A kávéfőző gép az alábbi italokat tudja elkészíteni egyetlen gombnyomással: ristretto, espresso, hosszúkávé, cappuccino, macchiato, vagy a meleg tejhab. (A tejhab funkció használatakor a kávéfőzés elmarad. ) A kávémennyiséget, valamint a Cappuccino és Latte Macchiato meleg tejhab mennyiségét is be lehet állítani saját ízlés szerint. A kávéfőző gép tejhabszabályzó gombjával a tejhab kívánt minőségét, keménységét is be lehet állítani. A tejhabosító egység könnyedén eltávolítható a készülékről, és hűtőbe helyezhető a következő használatig, valamint a mosogatógép felső rekeszében is elmosható. (Amennyiben manuálisan tisztítja a tejhabosítót áztassa be az alkatrészeit mosogatószeres meleg vízbe (Körülbelül 40° C) 30 percen keresztül. ) Egyetlen gomb megnyomásával elindíthatja az öblítő funkciót, amely mindössze 16 másodperc alatt megtisztítja a tejhabosítót.

Izigo coffee kft. Kávégép átvevő pont és telefonos segítség. Cím: Budapest 1165, Veres Péter út 161. Nyitva: 11. 00 - 18. 22. E-mail: Tel. : +36-30/258-2429 Kérlek jelezd a szervizben, hogy az akciós karbantartásra, javításra hoztad a gépet! A vízrendszer tejleskörű vízkőmentesítése. Kávégép kifolyó zsírtalanítása. Külső főzőegység karbantartása tisztítása. Program karbantartási jelzések törlése. Hosszabb élettartalmat biztosítasz a kávégépednek. Ha elhozod rendszeres karbantartásra! Ha odafigyelsz az előirtaknak megfelelő gép használatra! Ezeket be is tartod! Kávégépek amik igénylik a gondoskodást.

A hirdetés csak egyes pénzügyi szolgáltatások főbb jellemzőit tartalmazza tájékoztató céllal, a részletes feltételeket és kondíciókat a bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változhat.

jobsatcom.com, 2024